SEO-specialist Soest

Wij zijn gespecialiseerd in SEO en zijn actief voor bedrijven in de regio Soest.

SEO uitbesteden Soest?

Wij zijn Jan en Tobias Bijma

Als ervaren SEO-specialisten in de regio Soest, streven wij ernaar om op een transparante en duurzame manier de online vindbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. We zijn overtuigd van de toegevoegde waarde die we kunnen bieden en daarom hanteren wij flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn.

Bureau bjima header

Wat onze klanten zeggen

Vooral praktisch denken en te werk gaan past bij Jan

Ik heb 15 jaar met Jan samengewerkt en in die 15 jaar heb ik Jan leren kennen als een zeer toegankelijke en fijne collega. Altijd een duidelijke mening en daardoor een collega met wie ik altijd heel goed kon sparren. Leiderschapstrainingen, projecten met scholen of andere instanties, Jan dacht graag overal in mee en pilots draaien binnen zijn afdeling juichte hij toe. Vooral praktisch denken en te werk gaan past bij Jan en juist dat vond ik altijd heel erg prettig.

Janneke Knegtering

HR Professional bij Dion Groep

Samenwerken met Bijma, is een goed plan

Wij van Terra werken al vele jaren met veel plezier met Jan Bijma samen. Het is prettig samenwerken met Jan. Jan heeft visie en is doortastend en laat zich niet van de wijs brengen. Naar mijn mening is Jan een goede sparringpartner op het gebied van waar het echt om gaat, de bedoeling. Wij hebben met Jan vele succesvolle Terra Start trajecten gedaan tijdens zijn loopbaan bij Wildlands, echt coproducties.

Verder lezen
Recentelijk heeft Jan ons geholpen om tot een optimalisatie te komen t.a.v. de opleiding Dier. Dit is zo goed bevallen dat wij na afronding van de opdracht besloten hebben hier een vervolgopdracht op te geven. Samenwerken met Bijma, is een goed plan. Een kop koffie met hem drinken, om kennis te maken en mogelijke samenwerking te verkennen, zou ik graag willen adviseren!
Sjoerd Pool

Programmaleider Innovatie en Samenwerking Terra

Een serieuze en doelgerichte aanpak

Tobias is een serieuze, doelgerichte freelancer. Ik heb hem leren kennen als hongerig naar kennis en ondernemend. Hij heeft zich bij ons in korte tijd digital marketing (SEO, Google Ads) eigen gemaakt waarbij hij opereert vanuit de kaders gesteld door de opdrachtgever. Met zijn strakke projectmanagement kom je als opdrachtgever niet voor verrassingen te staan.

Menno Oomkes

Advies en project manager

Samenwerken met een SEO-specialist in Soest?

Wat doet een SEO-specialist in Soest

Als SEO-experts in de regio Soest verbeteren wij de vindbaarheid van websites door onze aandacht te richten op drie cruciale aspecten van zoekmachine optimalisatie: content, techniek en autoriteit.

Linkbuilding

Voordat we aan het project beginnen, voeren we een grondig onderzoek uit naar de autoriteit van jouw website. Indien nodig zullen we verbeteringen aanbrengen, onder andere door middel van linkbuilding.

SEO-analyse

We monitoren de resultaten van zoekmachine optimalisatie zorgvuldig en zijn voortdurend bezig met het onderzoeken van mogelijkheden om jouw website sneller en efficiënter te maken. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen tijdig te detecteren en op te lossen. 

SEO-teksten

Door het optimaliseren en verbeteren van de inhoud op jouw website of webshop, zorgen wij ervoor dat zoekmachines deze sneller kunnen vinden. Hierdoor wordt het voor jouw doelgroep eenvoudiger om je te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van op maat gemaakte teksten voor bedrijven in de regio Soest.

Hoe lang duurt een SEO-traject?

De tijdsduur van het proces wordt beïnvloed door de concurrentie en het beschikbare budget. Hoe hoger het budget, des te sneller verloopt het proces over het algemeen. Meestal worden de eerste resultaten al na enkele maanden zichtbaar. Door te anticiperen op de behoeften en verwachtingen van jouw websitegebruikers, kun je het aantal bezoekers laten toenemen. Richt je op het creëren van specifieke content die aansluit bij jouw doelgroep. Als jouw doelgroep bepaalde vragen heeft, beantwoord deze dan door middel van relevante content, zoals het schrijven van een blog over dat specifieke onderwerp.

Bureau bjima header
Hulp nodig met SEO voor je bedrijf in de regio Soest?

Kom in contact voor de mogelijkheden.

Heb je al een helder beeld van wat je wilt uitvoeren? Samen gaan we een succes maken van deze plannen!

Bekijk hier de andere plaatsen:

Download gratis GA4 whitepaper

In deze whitepaper zullen we je stapsgewijs uitleggen hoe je GA4 kunt instellen, gebruiken en analyseren.

Je download is geslaagd. Check je mail voor de whitepaper.