SEO-specialist Dordrecht

Wij zijn gespecialiseerd in SEO en zijn actief voor bedrijven in Dordrecht.
SEO uitbesteden Dordrecht?

Wij zijn Jan en Tobias Bijma

Als ervaren SEO-specialisten in de omgeving van Dordrecht verbeteren wij op transparante en duurzame manier de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Wij geloven sterk in onze meerwaarde en daarom bieden wij flexibele contracten aan, die maandelijks opzegbaar zijn.
Bureau bjima header

Wat onze klanten zeggen

Vooral praktisch denken en te werk gaan past bij Jan

Ik heb 15 jaar met Jan samengewerkt en in die 15 jaar heb ik Jan leren kennen als een zeer toegankelijke en fijne collega. Altijd een duidelijke mening en daardoor een collega met wie ik altijd heel goed kon sparren. Leiderschapstrainingen, projecten met scholen of andere instanties, Jan dacht graag overal in mee en pilots draaien binnen zijn afdeling juichte hij toe. Vooral praktisch denken en te werk gaan past bij Jan en juist dat vond ik altijd heel erg prettig.

Janneke Knegtering

HR Professional bij Dion Groep

Samenwerken met Bijma, is een goed plan

Wij van Terra werken al vele jaren met veel plezier met Jan Bijma samen. Het is prettig samenwerken met Jan. Jan heeft visie en is doortastend en laat zich niet van de wijs brengen. Naar mijn mening is Jan een goede sparringpartner op het gebied van waar het echt om gaat, de bedoeling. Wij hebben met Jan vele succesvolle Terra Start trajecten gedaan tijdens zijn loopbaan bij Wildlands, echt coproducties.

Verder lezen
Recentelijk heeft Jan ons geholpen om tot een optimalisatie te komen t.a.v. de opleiding Dier. Dit is zo goed bevallen dat wij na afronding van de opdracht besloten hebben hier een vervolgopdracht op te geven. Samenwerken met Bijma, is een goed plan. Een kop koffie met hem drinken, om kennis te maken en mogelijke samenwerking te verkennen, zou ik graag willen adviseren!
Sjoerd Pool

Programmaleider Innovatie en Samenwerking Terra

Een serieuze en doelgerichte aanpak

Tobias is een serieuze, doelgerichte freelancer. Ik heb hem leren kennen als hongerig naar kennis en ondernemend. Hij heeft zich bij ons in korte tijd digital marketing (SEO, Google Ads) eigen gemaakt waarbij hij opereert vanuit de kaders gesteld door de opdrachtgever. Met zijn strakke projectmanagement kom je als opdrachtgever niet voor verrassingen te staan.

Menno Oomkes

Advies en project manager

Samenwerken met een SEO-specialist in Dordrecht?

Wat doet een SEO-specialist in Dordrecht

Als SEO-experts in Dordrecht verbeteren wij de vindbaarheid van websites door onze aandacht te richten op drie cruciale aspecten van zoekmachineoptimalisatie: inhoud, techniek en autoriteit.

Linkbuilding

Voordat we starten met het project, onderzoeken wij de autoriteit van de website. Als verbetering hierin nodig is, dan zullen wij deze uitvoeren door middel van linkbuilding.

SEO-analyse

Wij houden de resultaten van zoekmachineoptimalisatie nauw in de gaten en onderzoeken manieren om de website sneller en efficiënter te maken. Dit zorgt ervoor dat eventuele problemen op tijd worden opgespoord en opgelost. Vertrouw op de expertise van een SEO-specialist in Dordrecht.

SEO-teksten

Door de inhoud op de website te optimaliseren en verbeteren, zal uw website of webwinkel sneller gevonden worden door zoekmachines. Dit maakt het gemakkelijker voor jouw doelgroep om je te vinden. Onze specialisten schrijven teksten speciaal voor bedrijven in de omgeving van Dordrecht.

Hoe lang duurt een SEO-traject?

De duur van het traject hangt af van de concurrentie en het budget. Hoe hoger het budget, hoe sneller het proces zal verlopen. Meestal zijn de resultaten al zichtbaar na een paar maanden. Door in te spelen op de behoeften en verwachtingen van de gebruikers van de website, zorg je ervoor dat het bezoekersaantal stijgt. Maak specifieke content passend bij jouw doelgroep. Als jouw doelgroep bepaalde vragen heeft, beantwoord deze dan door middel van passende content. Bijvoorbeeld door het schrijven van een blog over dat onderwerp.
Bureau bjima header
Hulp nodig met SEO voor je bedrijf in de regio Dordrecht?

Kom in contact voor de mogelijkheden.

Heb je al een helder beeld van wat je wilt uitvoeren? Samen gaan we een succes maken van deze plannen!

Bekijk hier de andere plaatsen:

Download gratis GA4 whitepaper

In deze whitepaper zullen we je stapsgewijs uitleggen hoe je GA4 kunt instellen, gebruiken en analyseren.

Je download is geslaagd. Check je mail voor de whitepaper.