Online marketing

Hulp nodig bij de online marketing? Wij helpen bedrijven online te groeien met digital marketing. Wij zorgen voor een verbeterde vind- en zichtbaarheid.

vindbaar google

Online marketing uitbesteden?

Wij helpen bedrijven bij het verbeteren van de online vind- en zichtbaarheid. Om te bepalen welke online marketing kanalen ingezet moeten worden, zal er eerst een verkennende gesprek plaatsvinden. Tijdens dit verkennend gesprek bespreken we de organisatorische doelen. Hierna zullen wij een kort advies uitbrengen over de mogelijkheden voor online groei, waarna wij de implementatie uit zullen voeren.

Wat mensen over ons zeggen

Direct een verkennend gesprek inplannen?

Jan en Tobias Bijma Bureau Bijma

Hoe kunnen wij je helpen?

SEO uitbesteden

SEO

Wil je meer traffic, terugkerende bezoekers én verkopen realiseren met je website? Maak je website dan beter vindbaar.

SEA

Wil je winstgevende en gerichtere campagnes inzetten? Besteed dan de SEA uit aan specialisten. 

E-mail marketing

Wil je dat klanten herhaalaankopen doen of hun achtergelaten winkelmandje afrekenen? Zorg voor een goede e-mail strategie.

Social media uitbesteden

Social media

Op zoek naar creatieve specialisten, die jou verder kunnen helpen met Facebook, Instagram, TikTok of LinkedIn? Wij helpen jou graag verder.

Google analytics

Google analytics

Data is van essentieel belang voor een goede online groei. Zorg daarom voor de juiste inzichten van jouw website.

Online marketing uitbesteden

Volledige marketing

Online stappen maken zonder kopzorgen? Besteed dan de volledige marketing uit. 

Samen verder

Heb je een vraag? Neem contact op!

Stappenplan van de uitvoering

Tijdens het verkennend gesprek zullen we vragen stellen over de huidige en gewenste marketing activiteiten. Waar wil je als bedrijf naar toe werken? Welke online doelen heb jij voor ogen? Op basis van deze inzichten geven wij adviezen wat er nodig is om deze doelen te realiseren.

Na het verkennend gesprek zullen wij een advies uitbrengen, op basis van de gestelde doelen. Wat moet er gedaan worden, zodat deze doelen behaald worden? Op basis van de vastgestelde doelen wordt er bepaald welke online kanalen er nodig zijn om dit te bereiken. Hierna zullen wij een offerte sturen met een uitleg over de vastgestelde uren.

Na een akkoord op het voorstel, zullen wij aan de slag gaan om te starten met de online marketing. Als eerste zullen wij beginnen met de setup van de verschillende online marketing kanalen. Dit is afhankelijk van het voorstel van de uitvoering.

Hierna zullen wij de werkzaamheden, zoals deze besproken zijn, uitvoeren. En zullen we de resultaten in een rapportage verwerken.

Wij zullen de rapportage delen, waarna we samen in een overleg deze zullen bespreken. Zitten wij op het goede pad of moeten de plannen bijgestuurd worden?