Laten we een afspraak maken

Plan een afspraak in voor een gratis adviesgesprek

100% vrijblijvend

Dit gaan we bespreken

We duiken gezamenlijk dieper in jouw situatie. Bespreken jouw wensen en ideeën en geven natuurlijk vanuit ons professionele oogpunt passend advies. Onder het genot van een bakje koffie onderzoeken wij hoe onze samenwerking een succes kan worden. Tot snel!

Geen onhaalbare ambities, maar wel de lat hoog leggen

Ik heb met Jan Bijma intensief samengewerkt in mijn tijd als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Jan viel in die vereniging op doordat hij heel realistisch midden tussen de mensen stond. Geen onhaalbare ambities, maar wel de lat hoog leggen, voor zichzelf en voor de mensen om hem heen.
Verder lezen

Want wat vandaag prima is, is morgen nog goed genoeg en overmorgen onvoldoende. Jan wist die lat steeds een stukje hoger te leggen, zonder daarbij het contact met de omgeving te verliezen; sterker nog, hij kreeg de mensen om hem heen mee naar steeds een hoger niveau. ‘Als je zelf niet verandert, dan word je veranderd’ was het credo dat hij zijn omgeving meegaf en daarmee kréég hij hen ook mee. Een gewone nuchtere benadering, maar daarmee kom je het verst!

Marc Damen

Voormalig directeur Diergaarde Blijdorp

Samenwerken met Bijma, is een goed plan

Wij van Terra werken al vele jaren met veel plezier met Jan Bijma samen. Het is prettig samenwerken met Jan. Jan heeft visie en is doortastend en laat zich niet van de wijs brengen. Naar mijn mening is Jan een goede sparringpartner op het gebied van waar het echt om gaat, de bedoeling. Wij hebben met Jan vele succesvolle Terra Start trajecten gedaan tijdens zijn loopbaan bij Wildlands, echt coproducties.

Verder lezen
Recentelijk heeft Jan ons geholpen om tot een optimalisatie te komen t.a.v. de opleiding Dier. Dit is zo goed bevallen dat wij na afronding van de opdracht besloten hebben hier een vervolgopdracht op te geven. Samenwerken met Bijma, is een goed plan. Een kop koffie met hem drinken, om kennis te maken en mogelijke samenwerking te verkennen, zou ik graag willen adviseren!
Sjoerd Pool

Programmaleider Innovatie en Samenwerking Terra

Een serieuze en doelgerichte aanpak

Tobias is een serieuze, doelgerichte freelancer. Ik heb hem leren kennen als hongerig naar kennis en ondernemend. Hij heeft zich bij ons in korte tijd digital marketing (SEO, Google Ads) eigen gemaakt waarbij hij opereert vanuit de kaders gesteld door de opdrachtgever. Met zijn strakke projectmanagement kom je als opdrachtgever niet voor verrassingen te staan.

Menno Oomkes

Advies en projectmanager

Download gratis GA4 whitepaper

In deze whitepaper zullen we je stapsgewijs uitleggen hoe je GA4 kunt instellen, gebruiken en analyseren.

Je download is geslaagd. Check je mail voor de whitepaper.