SEO uitbesteden

Wil je beter vindbaar worden met je bedrijf? Wij helpen bedrijven online te groeien met digital marketing. Wij zorgen voor een verbeterde vind- en zichtbaarheid.

vindbaar google

Waarom SEO uitbesteden?

Met ruime ervaring binnen SEO, verbeteren wij de organische vindbaarheid van jouw bedrijf op een transparante en duurzame wijze. Wij kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van de website, linkbuilden en techniek.

Wij zijn overtuigd van onze toegevoegde waarde, hierdoor zijn onze contracten maandelijks opzegbaar. 

Wat mensen over ons zeggen

Direct een verkennend gesprek inplannen?

Jan en Tobias Bijma Bureau Bijma

Hoe kunnen wij je helpen?

SEO uitbesteden

Content

Door de teksten op de website te plaatsen en te verbeteren zal jouw website of webwinkel sneller gevonden worden in de zoekmachines. Dit maakt het voor jouw doelgroep makkelijker om jouw website of webwinkel te vinden. 

Autoriteit

Wij kijken voor de start van het project of de website voldoende autoriteit heeft. Indien hierin een verbetering nodig is, dan zullen wij deze doorvoeren door middel van linkbuilden.

Technische SEO

Techniek

Heb je een langzame website of heb je hulp nodig met andere technische aspecten? Wij helpen je er graag.

Samen verder

Heb je een vraag? Neem contact op!

Stappenplan SEO

Tijdens het verkennend gesprek zullen we vragen stellen over de huidige en gewenste marketing activiteiten. Waar wil je als bedrijf naar toe werken? Welke online doelen heb jij voor ogen? Op basis van deze inzichten geven wij adviezen wat er nodig is om deze doelen te realiseren.

Na het verkennend gesprek zullen wij een advies uitbrengen, op basis van de gestelde doelen. Wat moet er gedaan worden, zodat deze doelen behaald worden? Op basis van de vastgestelde doelen wordt er bepaald welke online kanalen er nodig zijn om dit te bereiken. Hierna zullen wij een offerte sturen met een uitleg over de vastgestelde uren.

Na een akkoord op het voorstel, zullen wij aan de slag gaan om te starten met SEO. Als eerste zullen wij beginnen met de setup van de verschillende online marketing kanalen. Dit is afhankelijk van het voorstel van de uitvoering.

Hierna zullen wij de werkzaamheden, zoals deze besproken zijn, uitvoeren. En zullen we de resultaten in een rapportage verwerken.

Wij zullen de rapportage delen, waarna we samen in een overleg deze zullen bespreken. Zitten wij op het goede pad of moeten de plannen bijgestuurd worden?