SEO-specialist Amersfoort

Wij zijn gespecialiseerd in SEO en zijn actief voor bedrijven in Amersfoort.
SEO uitbesteden Amersfoort?

Wij zijn Jan en Tobias Bijma

Met ruime ervaring als SEO-specialisten rondom Amersfoort, verbeteren wij de organische vindbaarheid van jouw bedrijf op een transparante en duurzame wijze.

Wij zijn overtuigd van onze toegevoegde waarde, hierdoor zijn onze contracten maandelijks opzegbaar.

Bureau bjima header

Wat onze klanten zeggen

Vooral praktisch denken en te werk gaan past bij Jan

Ik heb 15 jaar met Jan samengewerkt en in die 15 jaar heb ik Jan leren kennen als een zeer toegankelijke en fijne collega. Altijd een duidelijke mening en daardoor een collega met wie ik altijd heel goed kon sparren. Leiderschapstrainingen, projecten met scholen of andere instanties, Jan dacht graag overal in mee en pilots draaien binnen zijn afdeling juichte hij toe. Vooral praktisch denken en te werk gaan past bij Jan en juist dat vond ik altijd heel erg prettig.

Janneke Knegtering

HR Professional bij Dion Groep

Samenwerken met Bijma, is een goed plan

Wij van Terra werken al vele jaren met veel plezier met Jan Bijma samen. Het is prettig samenwerken met Jan. Jan heeft visie en is doortastend en laat zich niet van de wijs brengen. Naar mijn mening is Jan een goede sparringpartner op het gebied van waar het echt om gaat, de bedoeling. Wij hebben met Jan vele succesvolle Terra Start trajecten gedaan tijdens zijn loopbaan bij Wildlands, echt coproducties.

Verder lezen
Recentelijk heeft Jan ons geholpen om tot een optimalisatie te komen t.a.v. de opleiding Dier. Dit is zo goed bevallen dat wij na afronding van de opdracht besloten hebben hier een vervolgopdracht op te geven. Samenwerken met Bijma, is een goed plan. Een kop koffie met hem drinken, om kennis te maken en mogelijke samenwerking te verkennen, zou ik graag willen adviseren!
Sjoerd Pool

Programmaleider Innovatie en Samenwerking Terra

Een serieuze en doelgerichte aanpak

Tobias is een serieuze, doelgerichte freelancer. Ik heb hem leren kennen als hongerig naar kennis en ondernemend. Hij heeft zich bij ons in korte tijd digital marketing (SEO, Google Ads) eigen gemaakt waarbij hij opereert vanuit de kaders gesteld door de opdrachtgever. Met zijn strakke projectmanagement kom je als opdrachtgever niet voor verrassingen te staan.

Menno Oomkes

Advies en project manager

Samenwerken met een SEO-specialist in Amersfoort?

Wat doet een SEO-specialist in Amersfoort

Als SEO-specialist in Amersfoort zorgen wij ervoor dat een website beter gevonden wordt. Er zijn drie belangrijke aspecten van zoekmachine optimalisatie en dat zijn: Content, Techniek en Autoriteit.

Linkbuilding

Wij kijken voor de start van het project of de website voldoende autoriteit heeft. Indien hierin een verbetering nodig is, dan zullen wij deze doorvoeren.

SEO-analyse

Wij houden de SEO-resultaten nauwlettend in de gaten. En kijken naar de mogelijkheden om de website beter en sneller te maken. Dit om er voor te zorgen dat problemen vroegtijdig worden gedetecteerd en opgelost worden. Laat de SEO uitvoeren door een specialist in Amersfoort.

SEO-teksten

Door de teksten op de website te plaatsen en te verbeteren zal jouw website of webwinkel sneller gevonden worden in de zoekmachines. Dit maakt het voor jouw doelgroep makkelijker. Wij schrijven teksten voor bedrijven rondom Amersfoort.

Hoe lang duurt een SEO-traject?

Een SEO-traject vergt veel tijd. De duur van het traject is erg afhankelijk van de concurrentie en het budget. Hoe meer budget er is, hoe sneller het kan gaan. De resultaten zie je meestal al na de eerste maanden. Door goed in te spelen op de wensen en behoeften van de gebruiker van de website, zorg je ervoor dat de bezoekersaantallen zullen stijgen. Speel goed in op de content die gemaakt moet worden voor de doelgroep. Heeft de doelgroep een vraag, speel hier dan op in door middel van de juiste content. Schrijf bijvoorbeeld een blog over dat onderwerp.

Bureau bjima header
Hulp nodig met SEO voor je bedrijf in de regio Amersfoort?

Kom in contact voor de mogelijkheden.

Heb je al een helder beeld van wat je wilt uitvoeren? Samen gaan we een succes maken van deze plannen!

Bekijk hier de andere plaatsen:

Download gratis GA4 whitepaper

In deze whitepaper zullen we je stapsgewijs uitleggen hoe je GA4 kunt instellen, gebruiken en analyseren.

Je download is geslaagd. Check je mail voor de whitepaper.