SEO-specialist Assen

Wij zijn gespecialiseerd in SEO en zijn actief voor bedrijven in Assen.

Jan en Tobias Bijma Bureau Bijma
SEO uitbesteden Assen?

Wij zijn Jan en Tobias Bijma

Met ruime ervaring als SEO-specialisten rondom Assen, verbeteren wij de organische vindbaarheid van jouw bedrijf op een transparante en duurzame wijze.

Wij zijn overtuigd van onze toegevoegde waarde, hierdoor zijn onze contracten maandelijks opzegbaar. 

Wat mensen over ons zeggen

Samenwerken met een SEO-specialist in Assen?

Jan en Tobias Bijma met het visitekaartje

Wat doet een SEO-specialist in Assen

Als SEO-specialist in Assen zorgen wij ervoor dat een website beter gevonden wordt. Er zijn drie belangrijke aspecten van zoekmachine optimalisatie en dat zijn: Content, Techniek en Autoriteit.

Linkbuilding

Wij kijken voor de start van het project of de website voldoende autoriteit heeft. Indien hierin een verbetering nodig is, dan zullen wij deze doorvoeren. 

Online marketing uitbesteden

SEO-analyse

Wij houden de SEO-resultaten nauwlettend in de gaten. En kijken naar de mogelijkheden om de website beter en sneller te maken. Dit om er voor te zorgen dat problemen vroegtijdig worden gedetecteerd en opgelost worden. Laat de SEO uitvoeren door een specialist in Assen.

SEO uitbesteden

SEO-teksten

Door de teksten op de website te plaatsen en te verbeteren zal jouw website of webwinkel sneller gevonden worden in de zoekmachines. Dit maakt het voor jouw doelgroep makkelijker. Wij schrijven teksten voor bedrijven rondom Assen.

Hoe lang duurt een SEO-traject?

Een SEO-traject vergt veel tijd. De duur van het traject is erg afhankelijk van de concurrentie en het budget. Hoe meer budget er is, hoe sneller het kan gaan. De resultaten zie je meestal al na de eerste maanden. Door goed in te spelen op de wensen en behoeften van de gebruiker van de website, zorg je ervoor dat de bezoekersaantallen zullen stijgen. Speel goed in op de content die gemaakt moet worden voor de doelgroep. Heeft de doelgroep een vraag, speel hier dan op in door middel van de juiste content. Schrijf bijvoorbeeld een blog over dat onderwerp.

Samen verder
Hulp nodig met SEO voor je bedrijf in de regio Assen?

Kom in contact voor de mogelijkheden.

Heb je al een helder beeld van wat je wilt uitvoeren? Samen gaan we een succes maken van deze plannen!

Vraag direct een offerte aan