Over ons

Op deze pagina kun je alle informatie over ons vinden. Waar staan wij voor? Wat zijn onze missie, visie en kernwaarden. Maar het belangrijkste voor ons is het werkplezier dat wij dagelijks ervaren. Wij werken samen met jou aan opdrachten, die goed bij ons en jouw bedrijf passen. Het geeft ons veel werkplezier en positieve energie. Hierdoor weten wij te overtuigen en verbinding te maken. Wij krijgen mensen in beweging.

Jan en Tobias Bijma met het visitekaartje

Wie zijn wij?

Twee ondernemers die vader en zoon zijn. Samen hebben wij een grote wens, een bedrijf oprichten waar wij hun kwaliteiten en plezier volledig in kwijt kunnen. Zo is Bureau Bijma ontstaan. Wij bieden diensten aan voor het midden- en klein bedrijf. Door het bundelen van onze kwaliteiten en ervaringen kunnen wij bedrijven helpen bij het optimaal inzetten van hun bedrijfsidentiteit. Jan heeft ruim 30 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies van eerste medewerker, teamleider, hoofd, manager en projectleider. Tobias heeft theoretische kennis opgedaan op de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement en heeft al enkele jaren ervaring opgedaan als online marketeer en sitemanager. Beiden brengen wij naast resultaatgerichtheid ook vertrouwen, mensgerichtheid en een frisse blik mee met de diensten die wij leveren. Door deze bundeling van kwaliteiten kunnen wij zowel de interne als ook de externe processen lezen, analyseren en begeleiden.

Onze missie

Wij helpen bedrijven binnen het MKB op een praktische, mensgerichte wijze bij het vaststellen en/of verbeteren van hun eigen identiteit.

Onze visie

Samen met bedrijven zorgen wij voor een sterke identiteit. Zodat zij authentiek, verbindend en inspirerend zijn. Bedrijven die er toe doen, in balans met de maatschappelijke ontwikkelingen.

Kernwaarden

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij staan voor een praktische invulling bij alle samenwerkingen die wij aangaan. Door deze manier van werken weten wij mensen te binden en in beweging te krijgen. Dit vanuit een positieve mensgerichte manier van werken.

Samen verder

Wat mensen over ons zeggen

Jan en Tobias Bijma Bureau Bijma

Neem direct contact op voor de mogelijkheden