Over ons

Op deze pagina kun je alle informatie over ons vinden. Waar staan wij voor? Wat zijn onze missie, visie en kernwaarden. Het belangrijkste voor ons is het werkplezier dat wij dagelijks ervaren. Wij werken samen met jou aan opdrachten, die goed bij ons en jouw bedrijf passen. Dat geeft ons veel werkplezier en positieve energie. Hierdoor weten wij te overtuigen en verbinding te maken. Wij krijgen mensen in beweging.

Wie zijn wij?

Twee ondernemers die vader en zoon zijn. Samen hebben wij een grote wens, een bedrijf oprichten waar wij onze kwaliteiten en plezier volledig in kwijt kunnen. Zo is Bureau Bijma ontstaan. Wij bieden diensten aan voor het midden- en kleinbedrijf. Door het bundelen van onze kwaliteiten en ervaringen kunnen wij bedrijven helpen bij het optimaal inzetten van hun bedrijfsidentiteit.

Jan heeft ruim 30 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies van eerste medewerker, teamleider, hoofd, manager en projectleider. Tobias heeft theoretische kennis opgedaan op de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement en heeft jaren lange ervaring als online marketeer, ondenemer en sitemanager.

Beiden brengen wij naast resultaatgerichtheid ook vertrouwen, mensgerichtheid en een frisse blik mee met de diensten die wij leveren. Door deze bundeling van kwaliteiten kunnen wij zowel de interne als ook de externe processen lezen, analyseren en begeleiden.

Bureau bjima header

Onze missie

Wij helpen bedrijven binnen het MKB op een praktische, mensgerichte wijze bij het vaststellen en/of verbeteren van hun eigen identiteit.

Onze visie

Samen met bedrijven zorgen wij voor een sterke identiteit. Zodat zij authentiek, verbindend en inspirerend zijn. Bedrijven die er toe doen, in balans met de maatschappelijke ontwikkelingen.

Direct een adviesgesprek inplannen

Dit is waar wij voor staan:

Doelgerichtheid: Door een goede focus en goed meebewegen met de organisaties met wie wij samenwerken, weten wij op een efficiënte manier onze gezamenlijke doelen te bereiken. Dit zonder star en rechtlijnig te zijn.

Betrokkenheid: Wij voelen ons sterk verbonden met het werk dat wij doen. Wij voelen en denken mee met onze opdrachtgevers. Samen met hun spannen wij ons in voor het optimale resultaat.

Samen: Samen met onze opdrachtgevers pakken wij de werkzaamheden op, waar sta je voor en wie wil je zijn? Zo komen wij samen met jouw en onze inzet tot een sterke bedrijfsidentiteit.

Betrouwbaarheid: Wij houden niets achter, zijn open en transparant. Wij doen wat wij zeggen en zorgen voor een duidelijke en eerlijke communicatie.

Vertrouwen: Wij zijn empathisch, invoelend en begripvol. Door onze houding weten wij mensen aan ons te binden en in beweging te krijgen.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij staan voor een praktische invulling bij alle samenwerkingen die wij aangaan. Door deze manier van werken weten wij mensen te binden en in beweging te krijgen. Dit vanuit een positieve mensgerichte manier van werken.

Direct een adviesgesprek inplannen

Download gratis GA4 whitepaper

In deze whitepaper zullen we je stapsgewijs uitleggen hoe je GA4 kunt instellen, gebruiken en analyseren.

Je download is geslaagd. Check je mail voor de whitepaper.