SEO-specialist Krimpenerwaard

Wij zijn gespecialiseerd in SEO en zijn actief voor bedrijven in de omgeving Krimpenerwaard.

SEO uitbesteden Krimpenerwaard?

Wij zijn Jan en Tobias Bijma

Als deskundige SEO-specialisten in de omgeving Krimpenerwaard, streven wij ernaar om op een transparante en duurzame manier de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. We zijn overtuigd van de toegevoegde waarde die we bieden, daarom bieden we flexibele contracten aan die maandelijks opzegbaar zijn.

Bureau bjima header

Wat onze klanten zeggen

Vooral praktisch denken en te werk gaan past bij Jan

Ik heb 15 jaar met Jan samengewerkt en in die 15 jaar heb ik Jan leren kennen als een zeer toegankelijke en fijne collega. Altijd een duidelijke mening en daardoor een collega met wie ik altijd heel goed kon sparren. Leiderschapstrainingen, projecten met scholen of andere instanties, Jan dacht graag overal in mee en pilots draaien binnen zijn afdeling juichte hij toe. Vooral praktisch denken en te werk gaan past bij Jan en juist dat vond ik altijd heel erg prettig.

Janneke Knegtering

HR Professional bij Dion Groep

Samenwerken met Bijma, is een goed plan

Wij van Terra werken al vele jaren met veel plezier met Jan Bijma samen. Het is prettig samenwerken met Jan. Jan heeft visie en is doortastend en laat zich niet van de wijs brengen. Naar mijn mening is Jan een goede sparringpartner op het gebied van waar het echt om gaat, de bedoeling. Wij hebben met Jan vele succesvolle Terra Start trajecten gedaan tijdens zijn loopbaan bij Wildlands, echt coproducties.

Verder lezen
Recentelijk heeft Jan ons geholpen om tot een optimalisatie te komen t.a.v. de opleiding Dier. Dit is zo goed bevallen dat wij na afronding van de opdracht besloten hebben hier een vervolgopdracht op te geven. Samenwerken met Bijma, is een goed plan. Een kop koffie met hem drinken, om kennis te maken en mogelijke samenwerking te verkennen, zou ik graag willen adviseren!
Sjoerd Pool

Programmaleider Innovatie en Samenwerking Terra

Een serieuze en doelgerichte aanpak

Tobias is een serieuze, doelgerichte freelancer. Ik heb hem leren kennen als hongerig naar kennis en ondernemend. Hij heeft zich bij ons in korte tijd digital marketing (SEO, Google Ads) eigen gemaakt waarbij hij opereert vanuit de kaders gesteld door de opdrachtgever. Met zijn strakke projectmanagement kom je als opdrachtgever niet voor verrassingen te staan.

Menno Oomkes

Advies en project manager

Samenwerken met een SEO-specialist in Krimpenerwaard?

Wat doet een SEO-specialist in Krimpenerwaard

Als SEO-experts in de omgeving Krimpenerwaard verbeteren wij de vindbaarheid van websites door onze aandacht te richten op drie cruciale aspecten van zoekmachine optimalisatie: content, techniek en autoriteit.

Linkbuilding

Voordat we aan het project beginnen, doen we een grondig onderzoek naar de autoriteit van de website. Als we verbeteringen op dat gebied identificeren, zullen we linkbuilding toepassen om deze te versterken.

SEO-analyse

We monitoren nauwlettend de resultaten van zoekmachineoptimalisatie en zoeken constant naar manieren om de website sneller en efficiënter te maken. Op deze manier kunnen we eventuele problemen tijdig identificeren en oplossen. Vertrouw op de deskundigheid van een SEO-specialist in omgeving Krimpenerwaard.

 

 

SEO-teksten

Door de inhoud van je website of webwinkel te optimaliseren en te verbeteren, zorgen we ervoor dat zoekmachines deze sneller kunnen vinden. Hierdoor wordt het gemakkelijker voor jouw doelgroep om je bedrijf te ontdekken. Wij zijn ervaren in het schrijven van teksten die specifiek zijn afgestemd op bedrijven in de omgeving Krimpenerwaard.

Hoe lang duurt een SEO-traject?

De duur van het proces is afhankelijk van de concurrentie en het beschikbare budget. Als het budget hoger is, zal het proces sneller verlopen. Meestal worden de resultaten zichtbaar na enkele maanden. Door in te spelen op de behoeften en verwachtingen van de gebruikers van de website, kun je het aantal bezoekers laten groeien. Creëer specifieke inhoud die aansluit bij jouw doelgroep. Als jouw doelgroep bepaalde vragen heeft, beantwoord deze dan met passende inhoud, zoals het schrijven van een blog over dat specifieke onderwerp.

Bureau bjima header
Hulp nodig met SEO voor je bedrijf in de omgeving Krimpenerwaard?

Kom in contact voor de mogelijkheden.

Heb je al een helder beeld van wat je wilt uitvoeren? Samen gaan we een succes maken van deze plannen!

Bekijk hier de andere plaatsen:

Download gratis GA4 whitepaper

In deze whitepaper zullen we je stapsgewijs uitleggen hoe je GA4 kunt instellen, gebruiken en analyseren.

Je download is geslaagd. Check je mail voor de whitepaper.