Welke long-tail zoekwoorden kan ik nu het beste verwerken om mijn zoekresultaten te verbeteren? KWFinder helpt je hierbij. Wij leggen je uit hoe deze SEO tool werkt en wat de voordelen zijn ten opzichte van andere tools.

Wat is KWFinder?

KWFinder is een gebruiksvriendelijke zoekwoordtool van Mangools. KWFinder helpt gebruikers bij het vinden van (long-tail) zoekwoorden met een lage SEO moeilijkheidsgraad. Daarnaast biedt het inzicht in zoekvolumes en concurrentie en ondersteunt het zowel de betaalde als de organische zoekstrategieën. KWFinder is de ideale tool voor SEO professionals en marketeers die alles uit hun zoekwoordonderzoek willen halen.

Hoe werkt KWFinder?

KWFinder maakt het mogelijk om zoekwoorden in te voeren. Vervolgens zal de tool uitgebreide gegevens verstrekken, die dieper ingaan op onder andere het zoekvolume, de SEO moeilijkheidsgraad en de CPC. Daarbij worden er gerelateerde zoekwoorden getoond, evenals een concurrentieanalyse (inclusief SERP overzichten). Met deze informatie kunnen gebruikers optimale zoekwoordstrategieën ontwikkelen om de zoekresultaten te verbeteren.

KWFinder vs. andere systemen

Er bestaan natuurlijk vele zoekwoord tools, waarvan KWFinder er slechts eentje is. Om je een goed beeld te geven van de voordelen van KWFinder ten opzichte van andere tools, hebben we onderstaand overzicht voor je opgesteld.

KWFinderUbersuggestSE RankingAhrefsSemrush
Prijs€29,90 p/m€29 p/m of €290 lifetime€39,20 p/m€119 p/m$129 p/m
Zoekwoorden per dag100150100500500
Aantal zoekwoord posities meten200125750500500
Maximaal aantal websites/projectenOngelimiteerd1 website10 websites55
Maximaal aantal gebruikers11111
KWFinder vs. andere systemen

Ons advies

Kijk altijd goed welke SEO tool het beste past bij de behoeften vanuit jouw werkzaamheden. Wil je ongelimiteerd onderzoek kunnen doen naar long-tail zoekwoorden? Probeer KWFinder dan zeker eens uit! Door de resultaten van KWFinder goed te analyseren, kun je jouw organische en betaalde zoekresultaten vele malen beter maken.

Inhoudsopgave

Download gratis GA4 whitepaper

In deze whitepaper zullen we je stapsgewijs uitleggen hoe je GA4 kunt instellen, gebruiken en analyseren.

Je download is geslaagd. Check je mail voor de whitepaper.