Hallo mijn naam is
Tobias Bijma

Ik ben een SEO marketeer

Ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen het vakgebied online marketing. Ik heb gewerkt voor uiteenlopende bedrijven. Waaronder voor SloopdeCrisis en Kostenservice. 

Hallo mijn naam is
Tobias Bijma

Ik ben een SEO marketeer

Ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen het vakgebied online marketing. Ik heb gewerkt voor uiteenlopende bedrijven. Waaronder voor SloopdeCrisis en Kostenservice.

Ruime ervaring

Met mijn ruime ervaring binnen het werkveld kan ik een passende tactiek bedenken voor bedrijven, zodat jij ook hoger in Google komt.

Transparant

Mensen kennen mij als een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ik houd van transparantie in mijn werk. Ik leg graag uit waar we nu staan en waar we naar toe willen werken. Per fase van het SEO-traject leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe.

Werkwijze

Als eerste wil ik samen met de klant bepalen welke doelstellingen het bedrijf heeft. Vervolgens geef ik advies wat er nodig is om dit te realiseren. Ik maak vervolgens een stappenplan per maand welke werkzaamheden er gedaan gaan worden. Dit stappenplan neem ik door met de klant waarna ik aan de slag kan. Maandelijks geef ik een evaluatie van de resultaten.

Gepassioneerde SEO Specialist

Laat mij u helpen

Mijn naam is Tobias Bijma. Ik ondersteun veel verschillende bedrijven met het maken en uitvoeren van een marketingplan. Mijn vakspecialiteit is SEO. Ik help bedrijven hoger te komen in Google.

Volg mij op:

Technisch SEO

On-page SEO

Off-page SEO

Technisch SEO

Ik bekijk de techniek van de website en geef hier adviezen voor.

On-page SEO

Hoe richt je de website in? Met On-page SEO kijk ik naar de quick wins om de content op de website te verbeteren.

Off-page SEO

Off-page SEO zijn alle invloeden buiten je website. Onderdelen hiervan zijn linkbuilden en social proof.

Wat mensen over mij zeggen

Menno OomkensSloopdeCrisis, Kostenservice en Koopkracht
Read More
Tobias was een precieze, ondernemende doelgerichte stagiaire. Hij heeft in korte tijd veel kennis opgedaan en ingezet op het gebied van digital marketing. Met zijn verantwoordelijkheidsgevoel zijn opdrachten bij hem in vertrouwde handen en zijn projectrapport was er een voor bovenop de stapel!
Eliza BlommestijnBloomTravel
Read More
Tobias heeft voor mij de website van mijn reisorganisatie BloomTravel vernieuwd. Hierbij hebben we eerst samen een lijst gemaakt van wensen en heeft hij op basis daarvan een aantal werkzaamheden in kaart gebracht. Daarnaast komt hij zelf ook met ideeën. Niet als must, ik had daarin altijd de keuze. Tobias werkt zorgvuldig, communiceert regelmatig over de voortgang en checkt bij de opdrachtgever hoe het ontvangen wordt. Tot slot weet hij veel over SEO- en affiliatemarketing en geeft hier ook informatie over. Ik ben zeer tevreden met zowel het eindresultaat als de weg daarnaartoe.

Projecten waar ik aan heb gewerkt

Ik heb veel verschillende projecten mogen uitvoeren voor veel verschillende bedrijven. Zoals bijvoorbeeld bij SloopdeCrisis en Kostenservice. 

0 +
Projecten
0 +
Cursussen

Mijn kwaliteiten als SEO specialist

Ik heb door mijn werkervaring kennis mogen opdoen binnen de online marketing. Het analyseren en verwerken van data gaat mij goed af. Hierdoor kan ik een goede strategie bedenken voor jouw onderneming.

Kwalitatieve, relevante links mét autoriteit is van belang voor het succes van een linkbuilding campagne (off-page SEO). Ik zorg voor de juiste linkbuilding strategie.

Strategisch én operationeel, ik doe het beiden. Zo weet ik zeker dat de strategie die samen is bepaald op een correcte wijze geïmplementeerd is. Wel zo handig, toch?

Een goede SEO-strategie is belangrijk om beter in Google gevonden te worden. Een goede strategie kan een bedrijf lang op voortborduren.

Wil je weten of je bedrijf goed vindbaar is voor Google? Laat dan een scan doen en kom erachter waar werk aan de winkel ligt.

SEO uitbesteden bij een specialist?

Met ruime ervaring als SEO-specialist, verbeter ik de organische vindbaarheid van bedrijven op een transparante en eerlijke wijze.
Boek nu een vrijblijvend gesprek in hieronder.

Lees nu al mijn blogs